Lite trött

Vaknar du hopplöst trött på morgonen? Gäspningar vid skrivbordet? För trött för att träna? Somnar du framför TV: n? Inställda fredagsdrinkar - igen? Låter bekant?

Det aktivitetstäta "moderna livet" får ofta skulden för vår nya besatthet av trötthet. Vi är alla multi-tasking, arbetar sent, jobb-mailar på semester, kontrollera våra telefoner innan ögonen sluts... Det finns även ett engelskt namn: (! TATT - Tired All The Time). En nyligen genomförd studie visade en av 5 besök till Vårdcentral handlar om trötthet eller utmattning, vilket officiellt gör oss till "Utmattningsgenerationen". Så varför kämpar så många av oss på halvtomma batterier? Och sedan när tycker vi att det är OK att gå miste om de bästa sakerna i livet för att vi är helt enkelt för trötta? 

Järn = energi 

Det kan finnas en enkel anledning till att letargi har tagit tag om liv. Enligtstudier är en av de vanligaste orsakerna till tröttehet vanlig järnbristanemi. Järn är nödvändigt för att syresätta kroppen, så att hjärnan och kroppen fungerar med full kapacitet. Utan tillräckligt med järn kommer du att känna sig trött väldigt snabbt. Dina lemmar känns tunga. Det känns som om du inte har energi att göra någonting. Och du behöver inte ha blodbrist känna dessa effekter - järnbrist är förvånansvärt vanligt. De senaste siffrorna visar att 27% av kvinnorna och nästan hälften av unga flickor inte får tillräckligt med järn! 

Det är här BLueiron gör verklig skillnad. Bara en välsmakande dos ger ditt fulla dagliga intag av järn, och har visat sig hjälpa till att minska känslan av utmattning, letargi, huvudvärk och dålig koncentration. Blueiron är också fylld med vilda blåbär som ökar din immunitet och hjälper till att stoppa den onda cirkeln av ständiga förkylningar och infektioner. Kropp och själ får åter energi, och du mår bättre och är piggare.